Despre noi

                          

   DESPRE NOI

-Unde timpul întâlnește caliteatea-

Upwatch este magazinul online oficial al Upwatch International Distribution SRL, importator  oficial și distribuitor autorizat în piața romanească a mărcii internationale Up! de ceasuri, accesorii și bijuterii. Compania oferă clienților produse certificate original prin intermediul magazinelor din intreaga țară și prin intermediul magazinului online.            

Upwatch Shop este singurul magazin ce oferă ceasuri personalizate din Romania. În curând vom avea o gamă diversificată și în continuă dezvoltare de accesorii fashion: genți, rucsacuri genți de călătorie, portofele, ochelari de soare, cât și accesorii personale.

2. Povestea noastră

Upwatch a pornit de la ideea vremurilor actuale, a urmărit să ofere clienților săi o alternativă ușoară a unui cadou unic. Cu o echipă relativ mică de oameni, am reușit să creăm cadouri personalizate pentru un număr mare de români.

  • Viteză - Prin interfațele oferite de noi, oricine poate să-și personalizeze ceasul în 5-10 minute. Acesta fiind expediat de multe ori în aceiași zi în care este înregistrată comanda.
  • Transparență - Clienți pot schimba orice detaliu al comenzii până în momentul expedierii.
  • Încredere - Ceasurile vin însoțite de o garanție de 2 ani
  • Transport internațional - Nu au fost puține cazurile când am expediat în străinatate, cele mai multe colete fiind trimise în Spania, Italia, Anglia și Germania.

 

Echipa noastră este mereu la dispoziția dumneavoastră și îi puteți întreba orice detaliu, aici, prin mesaj, pe instagram @upwatchro sau pe pagina noastră de facebook @UpwatchR .

Firma:UPWATCH INTERNATIONAL DISTRIBUTION S.R.L

Sediu Social:Bucureşti Sectorul 3, Strada DRISTORULUI, Nr.114, CAMERA 2, Bloc13C,Scara 1 Etaj 1, AP.1

Vă mulțumim pentru încredere,

UpwatchRo.

Coșul tău de cumpărături este gol